O măsură de siguranță în plus nu strică niciodată – instalați o cameră de supraveghere disponibilă la Comenzi.ro, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUnele lucruri nu se schimbă niciodată. Pandemia actuală impune sărbători atipice, însă asta nu înseamnă că unii nu vor petrece în grup restrâns sau cu familia. Perioada de sărbători rămâne una cu risc crescut în ceea ce privește violarea de domiciliu, spargerile de locuințe și alte infracțiuni asemenea. Așadar poate că ar fi bine să instalați un sistem de supraveghere. Când veți hotărî să faceți această investiție Comenzi.ro vă vine în ajutor cu oferte.

De ce aveți nevoie de un astfel de sistem

O camera de supraveghere poate descuraja în primă faza ca o infracțiune să aibă loc. Intimidează cu atât mai mult, cu cât este plasată la vedere. Totuși tentația rămâne. Iar dacă se întâmplă într-adevăr să aveți parte de nefericitul caz de a avea casa/proprietatea vandalizată, de a fi furați atunci imaginile înregistrate sunt probe de necontestat și vă ajută ulterior la procesul de identificare și condamnare a celor vinovați.

De necontestat că acest tip de sistem este de mare ajutor și un plus pentru nivelul de siguranță pe care vi-l creați, o astfel de achiziție poate fi făcută atât de către cei care dețin mai multe proprietăți, cât și de cei care locuiesc în apartament, la bloc. Vor fi mai interesați cei care:

  • Locuiesc la parter.
  • Au ferestrele îndreptate spre stradă, cu acces destul de facil spre acestea.
  • Cei care stau la etajele inferioare și au balcoane, mai ales când acestea nu sunt închise.
  • Cei care au locuința în zone mai puțin luminate.

Și bineînțeles cei care dețin proprietăți de vacanță sau case locuite ocazional. Candidatul ideal este fără doar și poate românul care se gândește la pericole, acționează preventiv și care are sau nu la activ întâmplări neplăcute care i-au demonstrat că uneori camera de supraveghere poate face o diferență în a pedepsi pe cei care acționează infracțional.

De unde puteți achiziționa un astfel de sistem

Din fericire, la ora actuală nișa aceasta este una vastă și mai accesibilă publicului. Cei interesați pot opta pentru o comandă realizată în cadrul eshop-ului COMENZI.RO. Veți găsi în același loc multiple opțiuni, atât în ceea ce privește gama de camere de supraveghere de interior, cât și cele de exterior, camere wireless, IP sau speed dome.

Prețurile sunt rezonabile și cu reducerile aplicate pe care le veți descoperi aici, cu atât mai mult veți fi încurajați să faceți achiziția. Contează însă și ce așteptări aveți de la sistemul în cauză. Poate fi vorba despre rezoluție bună de până la 8 Mp (4K) la camerele de interior, cele cu Full HD sau nu, de infraroșu. Poate țineți cont și de brandul producător. În orice caz, depinde ce vă interesează, aria ce trebuie să o acopere camera, în ce condiții va fi instalată – să aveți claritate și pe timp de noapte spre exemplu. Există aici inclusiv cele de tip vizor.

Pentru o alegere optimă ar fi bine să vă bazați și pe sfatul specialistului. Cei de la comenzi.ro pun mare preț pe asistența oferită clienților și vă pot oferi o părere în plus despre achiziția ce urmează să o faceți.

Contact:

031-0050198

Comenzile pot fi făcute exclusiv online și livrate prin curier.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț: Guvernul a alocat banii necesari pentru funcționarea primăriilor din județul Neamț și pentru protejarea persoanelor vulnerabile
Articolul următorAccident mortal în zona Gării Roman, pieton lovit de mașină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.