Trei bărbaţi din Târgu Mureş, doi dintre ei fiind fraţi, au fost implicaţi într-un accident rutier, petrecut în dimineaţa de 14 mai, la Costişa. Autoturismul în care se aflau, mergând spre Bacău, a pătruns, deodată, pe contrasens, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina (Dacia Logan) s-a zdrobit, iar ocupanţii au fost răniţi, unul dintre ei fiind încarcerat.

La locul accidentului s-au dus pompierii de la ISU (echipajul de descarcerare, cu 13 subofiţeri), două ambulanţe SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, şi poliţiştii rutieri. Toţi cei trei ocupanţi ai maşinii – conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, fratele lui, de 26 de ani, şi pasagerul de 48 de ani – au fost diagnosticaţi iniţial cu policontuzii şi transportaţi la spital.

Cercetările nu s-au finalizat până la ora 10:00, dar din primele concluzii ale poliţiştilor rutieri rezultă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Cei trei mergeau la Bacău să vândă oale şi tacâmuri. (C.M.)

Articolul precedentEfectele ploilor în județul Neamț: 35 persoane evacuate, 23 localități afectate
Articolul următorConcurs de orientare sportivă la Școala Podoleni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.