reclama autocenter

Copiii sunt provocați de polițiștii nemțeni să-și exprime ideile și creativitatea la concursul dedicat lor de Ziua Internațională a Copilului. În desenele cu care se vor înscrie la concurs, copiii trebuie să exprime cum văd ei o lume sigură. “Pentru că siguranţa copiilor reprezintă o prioritate a poliţiştilor și pentru că în această perioadă copiii resimt mai mult decât oricând nevoia de exprimare, de comunicare, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț invită elevii claselor I–IV să fie creativi și să ilustreze cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranță. Toți copiii participanți vor primi diplome de participare și premii surpriză, iar desenele acestora vor fi expuse atât pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cât și în cadrul unei expoziții organizate cu ocazia celebrării Zilei copilului“, precizează Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Lucrările pentru concursul „Prin ochii copiilor“ trebuie trimise în perioada 10-21 mai prin aplicația WhatssApp la numărul de telefon 0741 066 184, ori prin poştă sau pot fi depuse personal la sediul IPJ Neamț din strada Eroilor, nr. 16 la Compartimentul Relații Publice.

Angela Croitoru

Articolul precedent54.500 lei amenzi pentru restul de 57 petrecăreți de la Chaplin’s şi Jazz Cafe
Articolul următorDin 10 mai, elevii din Piatra-Neamț se întorc în bănci. 54 de școli din Neamț mai sunt în scenariul galben