reclama autocenter

Sunt 618 locuri de muncă la firmele private din județul Neamț, la început de iulie. În oferta generoasă și diversă sunt joburi atât pentru cei calificați, cât și pentru persoanele cu studii superioare.

În zona Roman sunt 373 de posturi. O firmă conexă domeniului auto are nevoie de 150 de necalificați în confecții, cea mai mare ofertă a acestei perioade.

Sunt 155 de locuri disponibile în zona Piatra-Neamț, iar o firmă de mobilă caută 10 tineri pe care să-i califice în meseria de tapițer. Cei care vor să se angajeze și nu stăpânesc nici o meserie au la dispoziție oferte de la firme din domeniul construcțiilor, întreținere drumuri, silvicultură, agricultură.

Inginerii constructori, mecanici și inginerii specializați în industria alimentară sunt căutați de trei firme din zona Târgu Neamț. Oferta angajatorilor din această zonă cuprinde 90 de locuri în construcții, textile, îngrijire persoane vârstnice, comerț, mecanică, silvicultură, mobilier.

Informații detaliate despre angajatori pot fi solicitate la telefonul 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentA intrat cu mașina în conducta de gaz
Articolul următorCOD GALBEN Instabilitate atmosferică în Bacău, Neamţ şi Suceava