În plin război pentru șefia Companiei Județene Apa Serv Neamț, între gruparea Dughir (director suspendat în acest timp) și gruparea Păcală&Movilă (oamenii care au fost alături Dughir cât PSD nu putea emite pretenții la conducere), Consiliul Județean Neamț a făcut un pas decisiv pentru intrarea în normalitatea cu care ne-am obișnuit. A selecțiilor care sfârșesc, de obicei, în zona clientelei de partid. Pe bază de procedură, a fost aleasă o societate din Prahova, ca să aleagă cele șapte persoane ce vor forma Consiliul de Administrație. Este vorba despre Pluri Consultants România SRL, din Ploiești, administrată de Ioana Mădălina Popescu. Câteva date despre societatea ploieșteană puteți vedea în tabelul de mai jos. Pentru cei care cred că pot proba și alte competențe în afară de recomandările pe linie de partid, publicăm și anunțul privind selecția.

O firmă din Prahova selectează șefii de la Apa Serv Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnunțul oficial al Consiliului Județean Neamț, aici:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/03/anunt.pdf

 

Articolul precedentPercheziții DIICOT la cămătari: cel puțin 30 de oameni rămași fără locuințe!
Articolul următorSchimbări la Prefectura Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Cetatenii jud. Neamt, ar trebui sa stie, ca procedura ABSOLUT LEGALA de selectie, pt. ocuparea posturilor vacante in CA-ul ApaServ S.A., a inceput in august 2016, au fost inscrise 11 persoane si s-au calificat 9, dupa verificarea dosarelor. Au fost respinse dosarele d-lor Pacala si Zaharia si cu toate astea la interviu au fost invitati toti 11 , dar d-nii Pacala (actualul presedinte al ca-ului din sala ,,Ion Creanga,, neinregistrat nici pana azi la registrul comertului si pe cale de consecinta fara specimen de semnatura) si Zaharia, nu s-au prezentat.
    Dosarul cu persoanele calificate pt C.A. , a fost transmis la ADI Aqua Neamt, in atentia d-lui pres., av.Bourceanu, in octombrie 2016, si in sertar a ramas. Intrebare ,,dragi nemteni,, cine suporta costurile cu aceasta selectie, avand in vedere ca in CJ , se face ADMINISTRATIE SI NU POLITICA ?!!

  2. Cer scuze ,dar este bine sa fiti corect informati
    Mai bine numea din nou d-l. pres. in 3min. alti 7, cum a mai facut in 19.09.2016 prin hotararea 212 a CJ in plenul sedintei , sa scuteaca pe dragii lui nemteni de la alta plata cu ,,selectia,,.
    p.s. Hotararea 212/19.09.2016, a fost anulata in instanta, prin sentinta civila nr.340/C din 21.02.2017. !!!
    Alta cheltuiala si normal, nu din buzunarul lor….

Comments are closed.