O tânără, în vârstă de 30 de ani, din comuna Ion Creangă, a trecut prin momente cumplite azi noapte, după ce nu a reușit să iasă din casa în flăcări. Pompierii au fost cei care au scos-o, în momentul când au ajuns la locuința care ardea. Militarii au mai găsit în casă o butelie și la finalul intervenției de stingere au stabilit că din cauza scăpărilor de gaze a izbucnit incendiul. „Datorită intervenției prompte a pompierilor, au fost salvate jumătate din casă și anexele gospodărești. Au ars bunurile din trei camere și acoperișul locuinței pe o suprafață de 40 mp. Scăpările de gaze au provocat incendiul”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Dimineață, la ora 4,10, pompierii au mai fost chemați să intervină la stingerea incendiului izbucnit la o casă din Zănești. Ardea o terasă lipită de casă și flăcările ajunseseră la acoperiș. Militarii de la Detașamentul din Piatra-Neamț au acționat cu două autospeciale și în sprijin au venit și voluntarii cu o autospecială de la SVSU Roznov și doi voluntari de la SVSU Zănești. Au ars acoperișul casei în suprafață de 150 mp, bunurile din pod, electrocasnice și mobilier de pe terasă. Focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă pe tersaă, potrivit ISU Neamț.

C.I.

Articolul precedentBărbat din Bodești găsit mort de o zi lângă o biserică din Piatra-Neamț
Articolul următorScădere consistentă, în Neamț- astăzi o singură persoană confirmată, din 78 de cazuri noi în regiunea Nord-Est