O femeie în vârstă de 67 ani, din satul Draxini, comuna Bălușeni, județul Botoșani, și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, 16 spre 17 noiembrie, într-un incendiu care i-a cuprins locuința.

Un vecin care a văzut acoperișul casei cuprins de flăcări a dat alarma cu puțin timp înainte de ora 01.00.

Voluntarii SVSU din comună au ajuns primii la fața locului, cu o autospecială cu apă și spumă. Alte două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj al SAJ Botoșani au sosit la scurt timp după aceea.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau mocnit bunurile din două camere. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din locuință deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată în interiorul casei”, a declarat locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Pompierii au stabilit, după lichidarea incendiului, că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Angela Croitoru

Articolul precedentO bătrână a murit în incendiul ce a mistuit două case
Articolul următorDouă firme din Neamț amendate cu 40.000 lei pentru lipsa unui document
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.