0:00

O femeie, în vârstă de 33 de ani, din comuna Tupilați, și-a turnat gaz și și-a dat foc, pe fondul consumului de alcool, după o ceartă cu soțul. Totul s-a petrecut duminică, 8 mai, în jurul orei 16:40, sub privirile îngrozite ale fiului femeii, care a și sunat la 112 anunțând că mama sa și-a dat foc.

Familia era cunoscută în comunitate drept una dezorganizată, în care se consuma mult alcool, iar certurile se țineau lanț. Potrivit subinspectorului Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, femeia și-a amenințat soțul că se va sinucide, după care a încercat să-și ducă la îndeplinire amenințarea. Polițiștii au deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta urmează să stabilească exact cum au stat lucrurile.

O femeie din Tupilați și-a dat foc, după o ceartă conjugală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn echipaj cu paramedici și ambulanță SMURD a preluat femeia, cu arsuri de gradele II și III, pe 33% din suprafața corpului și au transportat-o de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Piatra Neamț. Pe drum femeia le-a spus paramedicilor că s-a săturat de viața pe care o duce alături de soțul ei și de aceea a vrut să moară. În fișa pacientei a fost trecută la cauză “tentativă de suicid“.

Medicii UPU Neamț au considerat că starea femeii este prea gravă și au cerut transferul interclinic. Tot ieri, 8 mai, femeia a fost transportată la Secția de Mari Arși a Spitalului Clinic „Sfântul Spiridon” din Iași, unde a fost internată în ATI, sub tratament de specialitate și supraveghere permanentă. (Angela CROITORU)

Articolul precedentL4 Voinţa Ion Creangă a câştigat cu 8-0, în rest au fost rezultate strânse
Articolul următorColegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț: Final de proiect: Holocaustul – un drum fără întoarcere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.