0:00

O femeie a născut acasă, pruncul nu a supraviețuit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie din zona Romana născut acasă, dar copilul nu a supraviețuit. Ea era la 11-a sarcină, dar a stat acasă până în ultima clipă și abia când s-a declanșat nașterea a cerut ajutorul cadrelor medicale.

În dimineața de sâmbătă, 5 ianuarie, femeia a sunat la 112 și a spus că are nevoie urgent de ambulanță fiindcă naște și deja se vede capul copilului. „Am trimis imediat echipaj cu medic la solicitare, acolo acesta a constatat că femeia, în vârstă de 42 de ani, născuse deja. Copilul era mort, cu leziuni la cap și cu semne de circulară de cordon ombilical. Lehuza a fost transportată la Spitalul Municipal Roman”, a declarat asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Cazul este preluat de polițiști. Cadavrul nou-născutului a fost dus la morgă, necropsia urmând să stabilească de ce a murit, având în vedere că avea și cordonul ombilical în jurul gâtului. Se pare că femeia a scăpat pruncul pe podea, după ce l-a născut stând în picioare.

(C.I.)

Articolul precedentBOBOTEAZA (6 ianuarie) – TRADIŢII
Articolul următorȘoferiță cazată în arest pentru record de infracțiuni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.