0:00

Încă o fată a plecat fără voie din Complexul de Servicii Comunitare „Ion Creangă” Piatra-Neamț. Mădălina Maria Bantaș are 16 ani și a fost dată dispărută de ieri, 3 iunie, de angajații centrului.

O fată și o tânără sunt date dispărute, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț au căutat-o încă de ieri, dar nu au găsit-o nici în localitățile din jur. Cei care pot ajuta, cu orice informație, la găsirea fetei sunt rugați să sune la 112. Semnalmente: înălțime – 1,63 m, greutate – 68 de kilograme, constituție astenică, ochi căprui, păr șaten ondulat. La momentul dispariției, fata era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni de culoare negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Tot de ieri, 3 iunie, polițiștii din Săvinești o caută pe o tânără, de 26 de ani, din Zănești, dată dispărută de mama acesteia.

O fată și o tânără sunt date dispărute, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Mihaela Elena Cozma a plecat de acasă în ziua de 17 mai și ieri, mama ei a decis să anunțe poliția, fiindcă nu mai avea nici un semn de la fiica ei. Polițiștii au căutat-o la Zănești, unde mama ei bănuia că ar fi, dar nu au găsit-o. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112. Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr de culoare castanie. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, tricou alb și pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu pantofi sport tip balerini, de culoare negru.

(C.I.)

Articolul precedentStudiu pentru a stabili nivelul infectării cu noul coronavirus în România
Articolul următorÎncă 9 persoane infectate cu coronavirus