Andreea Gabriela Iancu, o fată de 15 ani, din Botești, este căutată de polițiști, din ziua de 27 iulie, când tatăl ei i-a reclamat dispariția. Bărbatul a declarat că fiica lui a plecat de acasă din seara de 26 iulie și de atunci nu mai știe nimic despre ea.

Fata are înălţimea de 1,60 m, greutatea de 50 de kilograme, părul şaten, drept, ochii căprui, iar ca semn particular – un tatuaj la încheietura mâinii stângi, în formă de inimă.

La momentul dispariţiei, Andreea Gabriela Iancu era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare neagră cu dungi albe, pantaloni tip jeans de culoare neagră, și era încălţată cu adidaşi de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităţii de domiciliu şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”.

Între timp, o altă fată plecată din Complexul de servicii „Elena Doamna” din Piatra-Neamț, a fost găsită de polițiști, în ziua de 27 iulie, la părinții ei, din localitatea Sagna.

C.M.

Articolul precedentVino între 18-19 august la primul eveniment de ecologizare organizat la Cabana Dochia din Munții Ceahlău
Articolul următorFOTO: Un șofer și un căruțaș băuți s-au ciocnit la Girov