****** ACTUALIZARE 28 noiembrie: Polițiștii de la Secția rurală Gârcina au găsit minora la locuința unui bărbat de 34 de ani, din comuna Alexandru cel Bun. Au recuperat-o și au predat-o părinților. Fata a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și că a plecat de acasă în mod voluntar din cauza unor neînțelegeri cu părinții ei.

****** ȘTIRE INIȚIALĂ

Denisa Gabriela Stoian, o fată în vârstă de 15 ani, din satul Preluca, Pângărați, a fugit, din nou, de acasă, iar după miezul nopții de 26/27 noiembrie, familia a sesizat poliția. Minora nu este la prima ei ispravă de acest gen, în anii 2017 și 2018 fiind reclamată dispărută de mai multe ori de către părinții care au precizat că a plecat fără consimțământul lor. Polițiștii au găsit-o nu doar prin județul Neamț, ci și în județul Iași și au adus-o acasă. De data asta rămâne de văzut spre ce destinație a plecat.

“Minora are aproximativ 1,40 metri înălțime, 50 kilograme, părul șaten, tuns scurt, iar ultima dată a fost văzută îmbrăcată cu blugi, ghete de culoare albă şi o haină de culoare verde. Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. (C.M.)