Andreea Iosub, în vârstă de 12 ani, din Roman, a plecat ieri la școală și nu s-a mai întors acasă. Mama ei a anunțat poliția în această dimineață, 15 octombrie, dar fata n-a fost găsită nici în municipiul Roman, nici în localitățile învecinate.

Oricine a văzut-o sau are informații care pot ajuta la găsirea ei este rugat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmente: înălţime – 1,69 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt. La momentul dispariției, fata era îmbrăcată cu un hanorac bleumarin, pantaloni albaștri și era încălțată cu adidași albi.

Tot de ieri, o femeie din Săbăoani a anunțat Poliția Roman că fiica ei, Ana Maria Irimia, de 30 de ani, din Fălticeni, a plecat de acasă după ce s-au certat, pe 9 octombrie și n-a mai revenit de atunci. Mama ei a cerut ajutorul polițiștilor nemțeni, care au început căutările, dar nu au găsit-o, până astăzi.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr brunet lung. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză roz, o vestă albă, pantaloni tip colant cu dungi orizontale de culoare albă, roșie și maro, fiind încălțată cu pantofi negri. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

C.I.

Articolul precedentCum să porți rochia midi cu stil
Articolul următorÎncă 93 de nemțeni cu Covid. Record național, cu 721 pacienți în ATI