pietricica turism

Actualizare: Fata a fost găsită în această dimineață, 26 octombrie, în scara blocului unde a locuit cu părinții acum ceva timp în urmă. Polițiștii au fost anunțați de o femeie care a văzut-o și fata a fost preluată, urmând să fie anunțată Protecția Copilului. În timpul dispariției copila nu a fost victima vreunei infracțiuni, a adăugat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Copila a mers la blocul unde a locuit și și-a așteptat părinții. Aceștia sunt plecați la muncă, în străinătate și și-au lăsat fiica în grija unei cunoștințe. Urmau să vină acasă, dar și-au amânat plecarea. De dorul lor, fata s-a dus să-i aștepte acolo unde ultima dată a fost acasă cu familia ei.

***Știre inițială***

O femeie din Piatra Neamț a sesizat azi-noapte poliția despre faptul că o fată, Ana Maria Moldoveanu, de 12 ani, a plecat vineri, 25 octombrie, de la școală, după terminarea cursurilor, la ora 13, dar nu a mai ajuns acasă. Fata a fost căutată în Piatra Neamț și în localitățile din jurul municipiului, dar nu a fost găsită. Oricine a văzut-o sau are informații care pot ajuta la găsirea ei este rugat să anunțe orice unitate de poliție sau să sune la 112.

foto IPJ Neamt

Semnalmente: înălțime – 1,60 metri, greutate –  50 de kilograme, păr șaten lung, prins într-un coc, ochi verzi.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu uniforma școlară, având în piept un ecuson cu inscripțiile specifice unității școlare, blugi verzi, geacă neagră cu buline albe și în picioare purta o pereche de pantofi vișinii, de lac. (ZCH.NEWS)