Un incendiu izbucnit în această dimineață, 26 august, într-o gospodărie din Filioara, comuna Agapia, i-a lăsat pe proprietari doar cu lucrurile din casă și cu animalele.

Pe la ora 7.30 s-a cerut ajutor la 112 și au fost trimiși la intervenție pompierii de la Târgu Neamț cu 3 autospeciale și un echipaj SMURD. Când au ajuns militarii, ardea acoperișul de la o anexă și de la casă. „A existat pericolul ca flăcările să se propage și la alte anexe. Militarii au localizat și stins incendiul, reușind să salveze bunurile din locuință. Din grajdul care era în pericol să ardă au fost evacuați 8 oi și 4 porci. Scurtcircuitul electric a fost cauză probabilă de producere a acestui incendiu”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Au ars acoperișul anexei și al casei, pe o suprafață de circa 250 mp și tot ce avea familia depozitat în anexă.

C.I.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: „Județul Neamț va beneficia de fonduri de la Guvern pentru începerea anului școlar în condiții de siguranță. Copiii noștri sunt o prioritate!”
Articolul următorAndrei Carabelea şi Mugur Cozmanciuc – Soluția liberală pentru Piatra