0:00

O conferință de presă ciudată la PMP Neamț. Laurențiu Dulamă, fără funcție de președinte a partidului, iese/este trimis într-o conferință de presă ca să prezinte direcția pe care merge partidul, singur, nu alături de președintele organizației județene sau al celei municipale din care face parte. Iar conținutul ședinței a fost, de fapt, un mesaj de aducere aminte pentru Eugen Tomac, care conduce din Bruxelles partidul, pentru președintele de județ Bogdan Gavrilescu, un no-mane ilustru până l-a promovat Dulamă, prin care transmițătorul de mesaj le-a amintit activitatea sa de politician de dreapta. Nu a lipsit nici amănuntul că a fost singurul care a suferit efectiv în momentul în care PMP a votat cu PNL în Consiliul Local Piatra Neamț, fiind dat afară din Consiliul Județean printr-o înscenare marcă înregistrată.

În rest, rămâne cum s-a stabilit, PMP e un partid de dreapta atâta timp cât va fi girat de actuala conducere iar Laurențiu Dulamă încă nu a fost exclus. (V.B.)

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare: ”Încă o victorie a PNL, în Camera Deputaților: recursul compensatoriu a fost abrogat”
Articolul următorJoi, 5 decembrie, se deschide primul supermarket Supeco la Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.