O fluctuație de tensiune a avariat Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român-ROCRIS. Ghișeele unde se procesează cererile de eliberare a cazierelor judiciare vor funcționa însă după programul normal, iar certificatele de cazier judiciar se vor înmâna deponenților imediat ce sistemul electronic va începe să funcționeze.

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional. O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, ghişeele sunt deschise şi se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Neamț. (I.Ș.)

Articolul precedentL4 Speranţa Răuceşti, set neaşteptat la Bradu Borca * Zavate: „Nu mai am cuvinte să comentez despre meci” * Pintilii: „Băieţii mei au făcut ce au putut. Nu a fost ziua lor”
Articolul următorȘoc anafilactic de la o înțepătură de viespe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.