0:00

Unul dintre primele apeluri primite pe 1 aprilie la dispeceratul Poliţiei Piatra-Neamţ era din partea unui bărbat, care a reclamat că i-a dispărut una dintre maşini, în timpul nopţii de 31 martie spre 1 aprilie. Şi nu era păcăleală, chiar aşa stăteau lucrurile, aşa că poliţiştii au început cercetările, pentru a găşi autoturismul şi hoţul.

Nu era păcăleală, chiar i-a dispărut maşina!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În aceeași zi, persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată în trafic, în persoana unui tânăr de 17 ani, din Piatra Neamț”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Acesta ar fi pătruns într-un autoturism, în torpedoul căruia a găsit cheile autoturismului parcat lângă acesta, pe care l-a sustras. Polițiștii au stabilit că tânărul a condus autoturismul până pe strada Mihai Viteazu, unde a fost depistat de un echipaj de poliție rutieră”.

Spre deosebire de alte cazuri, când maşinile furate de tineri fără permis erau găsite zdrobite prin şanţuri, de data aceasta autoturismul a fost recuperat întreg. Adolescentul care a aplecat la plimbare este cercetat, în stare de libertate, pentru furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis. (C.M.)

Articolul precedentSăptămâna muzicală: „Florilegiu liric” şi „Pianul călător”
Articolul următor„Vânătoare” de vitezomani pe drumurile naţionale din Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.