0:00

Două mașini, parcate la 50 de metri distanță, în comuna Ceahlău, au fost sparte în noapte de 1 spre 2 aprilie. Dimineața, păgubiții au sesizat polițiștii din localitate, care au făcut cercetările la fața locului, dar n-au încă niciun indiciu despre hoți.

Nu cumpărați stații Kenwood și Warn de la necunoscuți, s-ar putea să fie furate!, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Din interiorul autoturismelor au fost sustrase două stații de emisie-recepție (una fiind marca KENWOOD, model TK 7160 E, modulul GPS al acesteia) şi o comandă de acţionare a unui troliu, marca WARN, montat pe unul dintre autoturisme, bunuri în valoare de aproximativ 5.500 de lei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Agențiii au informat celelalte unități de poliție despre caracteristicile bunurilor furate, pentru a ușura identificarea și recuperarea lor. Totodată cercetările sunt în derulare pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a celor vinovați”.

Polițiștii fac apel la cetățeni să facă sesizări în cazul în care observă persoane suspecte care vând stații de emisie-recepție, fără a avea documente de proveniență, sau care prezintă caracteristicile celor  furate de la Ceahlău. De asemenea trebuie evitate achizițiile de orice componente auto de la persoane necunoscute, mai ales dacă prețurile sunt mult sub cele ale pieței. E un indiciu serios că ar putea proveni din furturi. (C.M.)

Articolul precedentViitorii preoți joacă fotbal
Articolul următorLucrări noi pe strada Mihai Eminescu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.