Nora fostului deputat Constantin Moisii ar putea ajunge, din nou, consilier local la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlexandra Amalia Moisii (nora fostului deputat Constantin Moisii) ar putea depune jurământul în următoarea şedinţă a Consiliului Local Piatra-Neamţ. Acest lucru se va putea întâmpla dacă demisionarul Marius Novac (PSD) nu va reveni asupra deciziei sale.

Alexandra Moisii a fost consilier local în Piatra-Neamţ din partea UNPR, în perioada 2016-2020. Ea a deţinut funcţia de preşedinte al Organizaţiei UNPR Piatra-Neamţ până în 2020, când a candidat pentru un loc de consilier local din partea Alianţei pentru Piatra-Neamţ PSD-PPU.

Marius Novac şi-a depus demisia pe 31 iulie la Registratura primăriei, fără a invoca niciun motiv, demisie care ar urma să producă efecte după prima şedinţă a Consiliului Local în care se va lua act de demisia acestuia şi se va declara vacantarea funcţiei. În aceeaşi şedinţă supleantul, următorul de pe lista PSD, adică Alexandra Amalia Moisii, ar putea depune jurământul. Ceea ce înseamnă că Marius Novac ar mai avea timp să se răzgândescă, aşa cum a lăsat să se înţeleagă Adrian Niţă, preşedintele interimar al PSD Piatra-Neamţ: „În cazul în care domnul Novac nu revine asupra deciziei următoarea pe listă este Alexandra Amalia Moisii„.

Angela Croitoru

Articolul precedentTânără accidentată pe Ceahlău după ce a căzut într-o râpă
Articolul următorPloaie de stele (Perseide) pe 13 august
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.