Astăzi, 22 februarie, au fost publicate noi teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Subiectele sunt disponibile pe pagina Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație .

Instituția CNPEE este cea care elaborează subiectele pentru examenele naționale. Elevii de clasa a VIII-a vor susține Evaluarea Națională după subiecte cu structură diferită de a celorlalte generații și care trebuie adaptate la curricula nouă după care au învățat.

Simulările examenelor naționale vor începe din 22 martie pentru elevii de clasele a XII-a și a XIII-a și din 29 martie pentru cei de clasa a VIII-a. Bacalaureatul va avea loc începând din 14 iunie cu probele orale, iar Evaluarea Națională în data de 22 iunie cu proba scrisă la limba și literatura română. Noile programe au fost publicate în data de 5 februarie în Monitorul Oficial. Ordinul Ministerului Educației 3.237 poate fi studiat aici .

C.I.

Articolul precedentÎncă 10 nemțeni pozitivi la coronavirus. Secția ATI Piatra-Neamț și-a atins din nou capacitatea maximă
Articolul următorFOTO: Accident mortal la Crăcăoani