Știre actualizată. Noi intervenții ale pompierilor după fenomenele meteo extreme din ultimele zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț și SVSU Bălțătești intervin pentru decolmatarea unui podeț în Comuna Bălțătești, sat Valea Seacă.

Știre inițială: Județul Neamț se află astăzi, 2 iulie, jumătate sub cod portocaliu și jumătate galben de precipitații abundente, vijelii, grindină și descărcări electrice frecvente. Pompierii militari și serviciile de voluntari încă mai lucrează pentru îndepărtarea efectelor dezastruoase ale fenomenelor meteo extreme din ultimele zile.

O bucată din acoperișul unui bloc de pe strada Obor din Piatra Neamț a fost smulsă de vânt și acum pompierii intervin pentru a o îndepărta. În Roman voluntarii acționează pentru evacuarea apei dintr-un subsol de bloc pe strada Liliacului și pentru degajarea unui copac, pe strada Mărului. Intervenții pentru evacuarea apei din mai multe beciuri și curți sunt în desfășurare în Boțesti, Verșesti, Căciulești și Girov (comuna Girov), comuna Dobreni și Oșlobeni, comuna Bodești.

Știre actualizată. Noi intervenții ale pompierilor după fenomenele meteo extreme din ultimele zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiServiciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Bârgăuani acționează cu utilaje pentru montarea unor tuburi în zona satelor Ghelăiești si Dârloaia unde a fost afectat drumul comunal, iar pompieri ai Detașamentului Neamț lucrează pentru îndepărtarea unor copaci în satul Boțești, comuna Girov.

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț împreună cu membri SVSU intervin pentru decolmatarea unui podeț în orașul Bicaz, Sat Izvorul Muntelui.

Angela Croitoru

Articolul precedentRegistrul naţional al infractorilor sexuali este funcţional
Articolul următorVideo. Un pod către mânăstirile Secu şi Sihăstria avariat de ape
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.