0:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 4 iulie, noi avertizări meteo care vizează și patru județe din regiunea Nord Est.

În Iași și Vaslui este valabil, în datele de 4 și 5 iulie, un cod galben de „căldură și disconfort termic”. Comunicatul ANM avertizează: „În intervalul menționat valul de căldură se va menține în toate regiunile, iar disconfortul termic va fi ridicat în zonele de câmpie și de podiș, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade”.

Noi avertizări meteo pentru patru județe din regiunea Nord Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În partea vestică a județelor Neamț și Bacău este valabil astăzi, între orele 12.00 – 21.00 un cod galben de instabilitate atmosferică. „În Oltenia, nord-vestul Munteniei și local în Carpații Meridionali vor fi averse torențiale și pe arii restrânse vijelii (rafale de peste 65…75 km/h). În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35…40 și izolat 50…60 l/mp”.

Noi avertizări meteo pentru patru județe din regiunea Nord Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Z.C.

Articolul precedentȘtire actualizată. Bărbat înecat în Ștrandul Tineterului din Piatra Neamț
Articolul următorCum poți să iei 1 la evaluare națională și să intri la liceu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.