0:00

Agenția Națională de Meteorologie anunță vreme rea în continuare, cu ninsori și intensificări ale vântului, până marți, 5 aprilie.

Astăzi, 3 aprilie, până la ora 22,00 se anunță intensificări ale vântului cu viteze de 55-60 km/oră, izolat de 70-75 km/oră în Muntenia, Oltenia și Dobrogea în județele Neamț, Suceava, Maramureș, Mureș, Bistrița Năsăud, Harghita și alte 15 județe din sudul țării.

În același interval de timp avem cod galben de ninsori însemnate cantitativ local în Carpații Orientali și Occidentali și în zonele joase ale județelor Neamț, Suceava, Maramureș, Bistrița Năsăud, Mureș și Harghita, unde se va depune strat de zăpadă.

Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie până marți, 5 aprilie, în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.ANM-Diseminare-Avertizare-Generala-si-Detaliere-SRPV-Bacau-220403101039

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul s-a “consolat” pentru ratarea play-off-ului cu un 4-0 cu CSM Paşcani
Articolul următorGrenadă de mână din al doilea război mondial descoperită în Bârgăuani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.