Nimeni nu a reclamat dispariția femeii care s-a aruncat în Lacul Bâtca Doamnei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNimeni nu s-a dus la poliție să reclame dispariția femeii care s-a aruncat de pe baraj în Lacul Bâtca Doamnei, în seara de 27 octombrie. Acest lucru fac mai dificile investigațiile polițiștilor care trebuie să stabilească cine este victima. Femeia s-a dus la baraj cu intenția clară de a se sinucide. A fost văzută de un bărbat când s-a aruncat în lac și a fost scoasă din apă de pompierii alertați de omul care a sunat la 112. Din păcate n-a mai putut fi salvată.

Asupra ei n-au fost găsite niciun fel de documente. Avea doar cheile de la casă, cu o cartelă de interfon, ceea ce înseamnă că locuia la bloc. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili identitatea femeii, care pare să fi avut în jur de 50 de ani, și motivele care au determinat-o să-și ia viața.

C.MIRCEA

Articolul precedentEugen Țapu, vicelider al grupului PNL din Senat: ”Premierul Dăncilă se plimbă cu bicicleta pe o autostradă inexistentă, în timp ce PSD a condamnat Moldova la cizme de cauciuc”
Articolul următorO femeie este în stare gravă, după ce și-a dat foc