Mai mulţi locuitori de pe str. Cuza-Vodă din Târgu Neamţ sunt nemulţumiţi de stadiul lucrărilor de plombare a străzii. Ei reclamă că muncitorii nu execută profesionist lucrările de reabilitare. Mai mult, din unele fotografii trimise de cititorii noştri, se observă că muncitorii pun materialul imediat după ce a plouat.

Păi, cum să plombezi gropile din asfalt, fără să torni înainte amorsă? E dezastru! La toamnă, vor trebui iar să plombeze. Plus că nimeni din partea primăriei nu supraveghează lucrările”, spune un cetăţean de la unul din blocurile de pe str. Cuza-Vodă.

Contactat telefonic, Gheorghe Trofin, consilierul personal pe probleme de infrastructură al primarului Daniel Harpa, explică: ”Marți am înţeles că au fost mici probleme, dar s-au rezolvat. Ieri dimineaţă am fost cu domnul Merticaru şi cu inginerul de şantier şi s-a remediat. Muncitorii au venit azi cu amorsă şi cu tot ce trebuie”.

Şi ing. Sorin Durbacă, şeful Compartimentului de Investiţii din primărie, ne-a asigurat că problema s-a remediat: ”A rămas un rest de material şi a fost pus pe o porţiune mică. A fost un capăt unde nu a mai fost amorsă şi s-a pus un rest de material de asfalt, fără să se pună amorsă. Dar miercuri a fost adusă amorsă şi nu mai sunt probleme”.

Şi primarul Daniel Harpa a dat asigurări: ”Problema de pe str. Cuza-Vodă a fost rezolvată. Imediat se va turna şi covorul asfaltic şi nu vor mai fi probleme. Nu s-a plombat pe timp de ploaie. Vă asigur de asta!”. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. Pentru o așa “treabă” într-o țară normală vinovații ar fi plătit din buzunar până îi ustura în dos.

Comments are closed.