0:00

Marți, 11 octombrie, reprezentanții Avocatului Poporului de la Biroul Teritorial Bacău vor fi prezenți la Piatra-Neamț pentru a-i primi în audiență pe nemțenii care vor să sesizeze probleme în relația cu autoritățile. Ca de obicei, locul de desfășurare al audienților este la sediul Palatului Administrativ, în intervalul orar 9-12. Înscrierea la audiențe se face la numărul de telefon 0232.572472, dar trebuie spus că pot apela la Avocatul Poporului doar persoanele care nu au procese pe rol sau hotărâri judecătorești definitive. „Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie”, precizează Romeo Busuioc, coordonatorul Biroului Teritorial Bacău.

Pentru cei care au nevoie de ajutorul Avocatului Poporului și nu se pot deplasa ori nu pot ajunge în data de 11 octombrie la Piatra-Neamț, există și varianta transmiterii prin poștă a petiției și a documentelor doveditoare, pe adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr. 5, dar și pe mail la adresa [email protected]. Nu în ultimul rând, nemțenii care au probleme presante se pot duce direct la sediul din Bacău, programul de audiențe fiind luni și miercuri între orele 10–14, marți și joi între orele 12–16.

Avocatul Poporului este autoritate publică autonomă și independentă față de orice altă autoritate publică din România și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice.

C.I.

Articolul precedentPietrenii vor putea face solicitări primăriei direct de pe reţelele de socializare. Un robot virtual va fi interfaţa
Articolul următorSprijin european pentru HoReCa