Nemțeanca omorâtă de cutremur – adusă acasă marți dimineața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrupul Lucreției Violeta Moldovan, femeia de 37 de ani din județul Neamț, care și-a pierdut viața în timpul cutremurului din Italia, va ajunge, în localitatea Bicaz Chei, în dimineața de 30 august.

”Familia a aflat de câteva zile, de la o soră de-a Violetei, care muncește la Roma, dar confirmarea oficială abia a venit, mai bine nu venea”, ne-a declarat secretarul comunei Bicaz Chei. ”Femeia asta a muncit de când se știe. A fost și soțul ei plecat în Italia, dar acum era acasă, rămăsese doar ea acolo, să îngrijească o bătrână. Strângeau bani să-și modernizeze casa, dar uite că ea n-a mai apucat să se bucure. Nu avea copii și, în situații de astea, nici nu știi ce să spui, dar parcă e mai bine că nu avea, că n-au rămas orfani de mamă”.

Potrivit ultimelor informații comunicate de Ministerul Afacerilor Externe, astăzi, 29 august, un singur cetățean român mai figurează pe lista dispăruților, ceilalți 3 care aveau inițial acest statut fiind în viață.

”În urma finalizării tuturor procedurilor, cele două transporturi funerare cu trupurile a 7 cetăţeni români, decedaţi în urma seismului, au pornit în cursul acestei zile către România, urmând să ajungă în ţară în dimineaţa zilei de 30 august 2016”, se arată în comunicatul MAE. ”Menţionăm faptul că MAE a luat legătura cu reprezentanţii Poliţiei de Frontieră română, în vederea facilitării intrării în ţară a transporturilor funerare”. (C.M.)

Articolul precedentSe opreşte apa la Târgu Neamţ şi Răuceşti
Articolul următorDirecţia Silvică Neamţ – Poziţie oficială după incendiul de la Almaş
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.