0:00

Nemţean cu cabalină fără paşaport! A fost amendat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii de la serviciile de ordine publică, investigare a criminalității economice, investigații criminale şi de la secţiile rurale, în colaborare cu jandarmii, DSVSA, Direcţia Silvică, ANPC şi ITM, au organizat și derulat o razie în oraşul Târgu Frumos, la târgul săptămânal, în oborul de animale şi în târgul de cherestea, precum şi în zona adiacentă a acestora.

„Cu această ocazie au fost controlate 57 de unități economice, au fost legitimate163 de persoane, 35 de autoturisme verificate, şi au fost aplicate 44 de contravenții, în valoare de 21.685 lei”, se arată în comunicatul IPJ Iaşi.

Printre cei sancţionaţi se numără o firmă la care a fost găsit alcool (88 de litri de vin) fără documente de provenienţă. Băutura a fost confiscată, iar administratorul societăţii amendat cu 4.000 de lei.

„De asemenea, au fost depistaţi în târgul de animale F. Vasile de 42 de ani, P. Ioan, de 43 de ani din comuna Lungani, E. Vasilică, de 34 de ani, din judeţul Neamţ, B. Alin, de 39 de ani şi A. Florin, 27 de ani, din comuna Ruginoasa şi A. Alin, de 43 ani din com. Ciohorăni care comercializau cabaline, fără paşapoarte, fiind sancţionaţi, conform OUG nr. 23/2010 cu amendă de 800 de lei fiecare; – a fost depistată L. Lenuţa, administrator la o societate comercială care efectua acte de comerţ cu încălcarea normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, fiind sancţionată cu amendă în cuantum de 600 lei conform H.G. nr. 984/2005. – a fost depistat L. Cosmin, de 23 ani, din oraş Târgu Frumos, judeţul Iaşi, care, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roşie a semaforului montat la trecerea de nivel cu calea ferată din Târgu Frumos, fiind sancţionat contravenţional cu amendă contravenţională. Faţă de acesta s-a dispus măsura complementară de ridicare a permisului de conducere, în vederea suspendării”, se arată în acelaşi comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentEvaluarea națională va avea loc între 27 și 29 iunie
Articolul următorMuzeul Cucuteni, Cetatea Neamţ şi zimbrul, ilustrate în mărci poştale FOTO
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.