Un tânăr, de 35 de ani, din Grumăzești, a fost luat de-acasă de polițiști și mascați, ieri seară, 3 octombrie și dus la Bacău.

Viorel Nechifor, pe numele lui, este căutat de autoritățile judiciare din Germania fiindcă a dat foc la trei mașini și a provocat o pagubă de 60.000 de euro. Tânărul urmează să afle astăzi, 4 octombrie, dacă magistrații Curții de Apel Bacău confirmă mandatul european de arestare emis din Germania.

Nemțean căutat pentru incendierea a 60.000 euro în Germania, săltat de mascați de-acasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Nemțeanul este recidivist și a mai fost condamnat în Italia și Franța, pentru sechestrare, printre altele. De această dată, a fost surprins de camerele de supraveghere stradale în timp ce a dat foc unei mașini de lux, într-un oraș nemțesc. „În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, bărbatul, în timp ce se afla pe raza unei localități din Germania, ar fi incendiat un autoturism, în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Incendiul s-a extins și la alte două vehicule parcate în apropiere, prejudiciul total ajungând la o valoare de aproximativ 60.000 de euro. Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț”, a precizat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

C.I.

Articolul precedentFată de 17 ani din Vânători-Neamț, găsită în Iași și arestată de judecătorii nemțeni
Articolul următorL3S1 CSM Ceahlăul câştigă la Botoşani, Bradu pierde cu Juniorul Vaslui