Un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Neamț, acuzat de tâlhărie, a fost prins miercuri, 25 octombrie, de polițiștii din Constanța. El „se sustrăgea executării unei pedepse de doi ani închisoare pentru tâlhărie” şi „a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă”, precizează IPJ Constanţa.

O zi mai târziu (26 octombrie) „polițiștii din Iași au depistat un bărbat, de 35 de ani, din același județ, pentru că se sustrăgea arestării preventive pentru tâlhărie”, potrivit IPJ Iaşi. Şi acesta a fost încarcerat.

În cursul acestei săptămâni, Poliția Română a depistat 231 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată. În perioada 20-26 octombrie, au fost găsite 157 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 106 erau copii. De asemenea, au fost depistate 74 de persoane urmărite în temeiul legii (51 aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau mandate europene de arestare și 4 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate). (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE L3: AFC Odorheiu Secuiesc-CSM Roman 0-3 (0-1)
Articolul următorL5: Etapă sub spectrul anunţatelor ninsori! Atenţie la schimbarea orei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.