Fotbaliștii nou veniți la CSM Ceahlăul vor semna, în această săptămână, contractele cu gruparea proaspăt promovată în Ligă a IV-a. Este vorba despre jucătorii de câmp Dan Nedelcu și Vali Rotaru și portarul Teodor Câmpeanu. ”Săptămâna aceasta vor parafa înțelegerile cu ei. Lista nu-i închisă, dar ne dorim jucători, care să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivului și anume accederea în Liga a III-a”, a declarat prof. Toader Șteț, antrenorul grupării pietrene.

În privința nigerianului Micheal Ube, lucrurile sunt momentam neclare. ”Micheal are un copil mic și nu are cu cine să-l lase. Soția nu-i sigură cât timp o să rămână în oraș pentru că lucreză la o firmă aici și încă nu știm dacă el ar putea juca măcar în tur la noi sau nu”, a mai spus Toader Șteț.

Din lotul CSM vor face parte în acest sezon și tinerii jucători Andrieș, Corfu, Sârbie și Iorga, proveniți de la grupa profesorului Gabriel Rădulescu de la LPS Piatra Neamț. Perioada de înscriere a echipelor în campionat ar trebuie să se încheie pe 24 iulie, startul campionatului fiind programat la 13 august.

Băieții au răspuns bine la cerințe de când am început pregătirea. S-au angrenat bine la efort și în privința asta sunt mulțumit. Să vedem cu adversari în față cum o să ne descurcăm. Începem jocurile de verificare prin care vom urmări omogenizarea lotului dar și aspectul fizic”, a concluzionat tehnicianul echipei CSM Ceahlăul.

Astăzi, 19 iulie, cu începere de la ora 17:30, pe teren propriu, fotbaliștii pietreni dispută primul joc amical. Adversara lor este Viitorul Curița (Onești) din Liga a IV-a a campionatului băcăuan, echipă care, la barajul de accedere în Liga a III-a a fost învinsă de Sănătatea Darabani din Botoșani. (Ana MOISE)