pietricica turism

“Fotbalistul Dan Nedelcu este un capitol încheiat, cel puțin pentru mine“, a declarat astăzi, 26 iulie, prof. Toader Șteț, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul. “Nu și-a luat nici măcar la revedere. A avut o problemă personală și nu a mai venit la meciul precedent de la Bacău și am decis că, pentru el, ușa este închisă“, a mai precizat prof. Șteț.

CSM Ceahlăul a dispus, în această dimineață, cu 4-1(0-1) de juniori A ai LPS Piatra Neamț (prof. Gabriel Rădulescu), în al treilea meci de pregătire. Fotbaliștii de ligă a IV-a au fost conduși la pauză cu 1-0, printr-un gol marcat de jucătorul Pântea, din lovitură de la 11 m. În a doua parte a meciului, CSM Ceahlăul a punctat prin Mateiciuc (2), Copoț-Barb și Rusu.

“Nu am urmărit rezultatul. Nici nu m-a bucurat, nici nu m-a supărat faptul că am fost conduși la pauză. Am folosit toți jucătorii pentru că am vrut să văd la ce nivel ne aflăm cu pregătirea. Evoluția unor fotbaliști m-a dezamăgit însă nu sub aspect fizic neapărat, ci din punct de vedere al atitudinii față de joc”, a spus Toader Șteț.

Duminică, 30 iulie, de la ora 11:00, CSM Ceahlăul susține, pe teren propriu, un nou meci de verificare. Partenera de întrecere va fi echipa de Ligă a IV-a, AS Siretul Dolhasca. (Ana MOISE)