reclama autocenter

Niciun candidat din Neamț la alegerile europarlamentare programate pentru luna mai a acestui an nu va ajunge în Parlamentul European, crede primarul Laurențiu Leoreanu. Acesta spune că deține informații conform cărora niciunul dintre candidați nu va prinde un loc eligibil pe listă. Nici măcar candidatul PDL.

“Totul depinde de poziția pe care se vor afla. Din sondaje reiese faptul că PDL și PNL vor avea circa 20%, PSD va obține un scor de 40%, iar celelalte procente merg la UDMR, PRM și alte partide. Eu cred că PDL va avea 6 locuri”, a declarat președintele PDL Roman. Până în acest moment, candidați pentru un loc pe listă la alegerile europarlamentare sunt romașcanii Diana Nicolae – PNL, Alin Antochi – UNPR și Alexandru Rotaru – PSD și fostul inspector general școlar – Luminița Vârlan, din partea PDL. Campania pentru europarlamentare va incepe în luna aprilie, alegerile fiind programate pentru finele lunii mai. (C.M.)

Articolul precedentCele mai mici prețuri
Articolul următorTranzacţiile “artificiale”, analizate de inspectorii fiscali

1 COMENTARIU

  1. dar dintre “somitatile” enumerate in text, ce dracu sa caute acestia in parlamentul european?! Lasati ca si asa sunt destui analfabeti din capitala ajunsi acolo, nu mai trebuie si din provincie!

Comments are closed.