ze maria 02
ZE MARIA

Brazilianul Ze Maria, antrenorul principal al Ceahlăului, a declarat, vineri, 6 martie, că următoarele două meciuri din Liga I vor fi abordate de elevii săi la victorie. Ze Maria a savurat şi primul său gol din Liga I, marcat de grecul Sialmas, în minutul 54 al jocului cu Pandurii Târgu Jiu, chiar dacă bucuria nu a durat decât cinci minute, până la golul egalizator al lui Matuleivicius, golul fiind marcat în etapa a treia a returului, în care pietrenii au remizat, scor 1-1, la Piatra Neamţ, cu echipa gorjeană.

„Am făcut un meci bun în compania unei echipe bune. Următoarele două meciuri, cu Dinamo, din deplasare şi Steaua, acasă, le vom aborda la victorie”, a spus Ze Maria la conferinţa de presă, de după joc.

Brazilianul s-a declarat nemulţumit de starea terenului, la fel ca şi Edi Iordănescu, omologul său de pe banca tehnică a echipei din Târgu Jiu.

SIALMAS
SIALMAS

„Starea terenului ne-a dezavantajat. A trebuit să construim pe un teren foarte greu, dar băieţii au muncit mult pentru a-şi crea ocazii”, a mai precizat brazilianul.

„Dacă tot avem stadioane cu încălzire subterană, e bine ca aceste instalaţii să funcţioneze. Nu e posibil să jucăm pe un asemenea teren, cum a fost cel de la Piatra Neamţ, în care nu am putut să legăm două pase. A trebuit să ne adaptăm la condiţiile de joc şi să schimbăm tot sistemul de joc. Jocul la angajament, de luptă, a avantajat Ceahlăul, dar nu pot să spun că, în cazul în care gazonul ar fi arătat altfel, am fi câştigat. Spun doar că ne-a creat probleme mari”, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului de la Piatra Neamţ.

Altfel, Ceahlăul a schimbat echipamentul odată cu etapa a treia a returului, abandonând culorile tradiţionale, în care nu s-au mai regăsit nici galbenul, nici negrul şi nici portocaliul prezent pe stadion în ultimii zece ani. Pietrenii au purtat un echipament alb-roşu, în premieră, de când evoluează în Liga I. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

MARKOVIC
MARKOVIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Ceahlăul a uitat de tot de culorile tradiţionale: acum joacă în alb-roşu!
FC Ceahlăul a uitat de tot de culorile tradiţionale: acum joacă în alb-roşu!
Articolul precedentUPDATE SUCEAVA / NEAMŢ: Traficul a revenit la normal pe DN2 Fălticeni – Roman
Articolul următorMOLDOVA: Cursuri de limba franceză
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.