0:00

NEAMŢ: Ze Maria dă vina pe alţii: „Am avut doar meciuri grele!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiContactul antrenorului Ze Maria cu fotbalul românesc este dur. Ceahlăul n-a mai câştigat niciun meci de 13 etape şi nu a marcat de 4 meciuri consecutive. Ultima reuşită din Liga I pentru echipa pietreană datează din tur, de la 1-1 consemnat la finalul meciului Rapid – Ceahlăul, printr-un gol marcat în ultima secundă de Cătălin Ştefănescu. Nici sosirea italianului Angelo Massone care a propus în premieră primul antrenor brazilian din Liga I în persoana lui Ze Maria nu a produs şocul de care avea nevoie Ceahlăul pentru a evita retrogradarea în sezonul în care 6 formaţii vor lua drumul ligii secunde. Ceahlăul a dezamăgit luni seară, când a fost învinsă cu 3-0 de ASA la Târgu Mureş. La finalul partidei de coşmar pentru pietreni, Ze Maria, antrenorul Ceahlăului a pus eşecul pe seama tinereţii unora dintre jucători şi a lipsei de omogenitate.

“Am jucat bine în primele 25 de minute, dar nu am ştiut să profităm. Ei s-au redresat, ne-au marcat două goluri şi aşa au câştigat meciul.Avem o echipă foarte tânără, patru- cinci jucători au sub 20 de ani. Alţii abia au ajuns la echipă şi mai avem de lucrat. Încet- încet, trebuie să creştem, pentru că am avut doar meciuri grele până acum”, a declarat brazilianul la finalul partidei.

De meciuri grele nu vor duce lipsă jucătorii lui Ze Maria nici în etapele următoare. Dacă în etapa viitoare Ceahlăul va juca pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, urmează în etapa a patra a returului un alt meci dificil: cel cu Dinamo, din deplasare. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentAJOFM NEAMŢ: O nouă BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ
Articolul următorBACĂU: 3.500 de familii fără căldură din cauza unei avarii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.