Ze Maria 05Ze Maria a pus gând rău celor de la FCSB, chiar dacă elevii săi nu trec printr-o perioadă fastă. Antrenorul brazilian al Ceahlăului şi-a făcut calculele pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare, şi a constatat că fotbaliştii săi nu trebuie să mai facă paşi greşiţi, chiar dacă întâlnesc, astăzi, 18 martie, de la ora 19:30, la Piatra Neamţ, pe FCSB, campioana en-titre.

„Trebuie să jucăm cu toţi la intensitate maximă, chiar dacă vom juca împotriva Stelei. Mai avem 13 finale până la sfârşit şi trebuie să câştigăm”, a spus Ze Maria.

În meciul contra FCSB ar putea reveni în linia de mijloc Vlad Achim, nimeni altul decât cel ce a marcat golul victoriei, pe Ghencea, din partida tur, terminată cu scorul de 1-0 în favoarea Ceahlăului. Achim s-a accidentat în tur în meciul cu FC Braşov, încheiat la egalitate, 2-2, s-a operat la genunchi şi a revenit la antrenamente în această iarnă. După ce a fost convins de Angelo Massone să rămână la Ceahlăul până în vară, Achim a evoluat vinerea trecută în primul meci oficial pentru nemţeni, dar la Ceahlăul II, în Liga a III-a, în partida pierdută de aceştia pe teren propriu, cu 1-2 în faţa formaţiei ieşene Ştiinţa Miroslava. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentSUCEAVA: Se fură scule şi capace de roţi!
Articolul următorNEAMŢ: Florin Costea nu mai vine la FC Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.