0:00

NEAMŢ: Viceprimarul Aurelia Simionică, acţiuni umanitare şi ecologice, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMâine, 8 aprilie, începând cu ora 11:00, Fundaţia Solidaritate şi Speranţa, filiala Săvineşti, împreună cu Primăria municipiului Piatra Neamţ va realiza o acţiune de distribuire de pachete conţinând articole de îmbrăcăminte şi rechizite şcolare elevilor de la Şcoala din Văleni. Va participa doamna viceprimar Aurelia Simionică.

De asemenea, dacă vremea o va permite, începând cu ora 10:00, se va derula o acţiune de ecologizare şi plantare de arbori în cadrul Campaniei „Piatra Curată” în Ştrandul Tineretului şi împrejurimi, acţiune realizată de către Asociaţia Clubul de Turism Montan Petrodava şi Şcoala nr. 10 (întâlnirea se va face la ora 10:00 la acces auto ştrand). Şi la această acţiune va fi prezenta doamna Simionică.

Articolul precedentIAŞI: Proiect educaţional sub titlul „Micul pieton”
Articolul următorNEAMŢ: Bătrân ucis de camion
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Speram sa vadă si strada in ce condiții se afla, si cum înnotam prin noroi cu copiii de mana ,ducandu-i la școală .Suntem sătui de ajutoare si poze prin ziare cum distribuiti ajutoarele .Nu avem nevoie de ajutoare avem nevoie de condiții de trai civilizate .Strada e plina de gropi ,nu avem trotuare ,copiii sunt nevoiți sa meargă pe strada, alaturi de vehicule, când merg la școală sau când se întorc fiind stropiți din cap pana la picioare cu noroi ,de mașinile care circula pe drum .Vrem condiții europene ,plătim taxe ca toți cetățenii acestui oraș.Nu a-ti făcut nimic pentru aceasta comunitate doar ne îmbătați cu promisiuni si câteva ajutoare in schimbul publicității gratuite .E timpul sa vedem realitatea ,trăim in Romania membra uniunii europene .Halal conducători avem .Aluviunile de pe versanți ,sunt aduse de ploi pe străzi iar când e timp frumos fac nori de praf in urma mașinilor .Tara europeana cu conducători europeni ,,HALAL,,

Comentariile sunt închise.