0:00

Neamţ Turism a fost subiect de discuţii în ședința de joi a Consiliului Județean Neamț. În loc să găsească soluții, aleşii care au reprezentat sau reprezintă CJ Neamț la această societate, și-au făcut reproșuri cu privire la modul cum au organizat sau condus societatea din 2012  și până în prezent.

”În 11 luni nimeni nu s-a ocupat de societate, n-ați avut interesul să faceți nimic, ați vrut să-i puneți bețe în roate președintelui și ați reușit. Noi am fost, am discutat cu salariații, am trimis acolo un audit pentru a vedea care este situația. Am vrut să dăm salariile la oameni și să facem câteva investiții, am cerut majorarea de capital și ați respins acea majorare”, a spus Constantin Iacoban, membru AGA Neamț Turism.

”Domnul Iacoban este într-o greșeală flagrantă. Noi nu ne-am întâlnit pe vremea când eram în AGA pentru că Legea 31 nu mai era valabilă, era valabilă Legea 109 și cu completarea Legii 31. Nu este adevărat, voi nu cunoașteți legea, noi am încercat să rezolvăm problema dar nu s-a reușit, de aceea mi-am și dat demisia din AGA de acolo”, a răspuns Radu Miron Tudorel, fost membru AGA la Neamț Turism. (I. CĂLIN)

Articolul precedent„Ai văzut o hârtie pe jos – Arunc-o la coş! Alătură-te şi tu campaniei!”
Articolul următorVremea se răceşte