NEAMŢ: Tribunalul Judeţean „călcat” de CSM, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMonalisa Neagoe şi Norel Popescu, doi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii despre care presa centrală scrie constant, au fost într-o „vizită de lucru” la Tribunalul Neamţ, în cadrul unui turneu pe care-l fac pe la cele mai importante instanţe din Moldova.

„Eu nu am participat la şedinţă, pentru că am avut două dosare penale grele, dar ştiu că discuţia s-a purtat strict cu conducerea Tribunalului Neamţ şi nu a participat nimeni din partea altei instanţe”, a declarat judecătorul Iulian Mitrofan, purtătorul de cuvânt al tribunalului. „S-a vorbit despre chestiuni curente, probleme din activitatea de zi cu zi şi, în special, despre drepturile personalului din Justiţie”.

„Drepturile personalului”, o durere veche din sistem, este un capitol care include nu doar problema salarizării, ci şi a încărcăturii mari de dosare pentru fiecare magistrat, în contextul lipsei, deja cronice, de personal de la unele instanţe. (C.MIRCEA)

Articolul precedentParteneriat în sănătate
Articolul următorSchimbări în sănătate: mai multe consultaţii la domiciliu!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.