0:00

Neamț titularizare. 60 de candidați, din 604 prezenți, au renunțat după ce au primit subiectele la scris, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrezență de 86,9% în Neamț la proba scrisă din concursul de titularizare de miercuri, 12 iulie. Din cei 695 candidați, 604 s-au prezentat în sălile de examen, iar 60 dintre aceștia au ieșit din sală după ce au văzut subiectele. „Din cei 604 candidați prezenți la proba scrisă a concursului de titularizare, 110 sunt candidați din promoția de absolvenți ai anului 2023. Remarcăm faptul că nici un candidat nu a fost eliminat din concurs”, a declarat inspector școlar adjunct Dana Lăcrămioara Păiuș, președintele Comisiei județene de organizare a concursului de titularizare.

Subiectele și baremele au fost publicate ieri la ora 15 pe site de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Primele rezultate vor fi afișate la centrele de examen și pe titularizare.edu.ro în ziua de 18 iulie, iar contestațiile se pot depune la sediul Inspectoratului Școlar Neamț sau la email [email protected] în aceeași zi, până la ora 21 și miercuri, 19 iulie, până la ora 12.

Notele finale sunt publicate miercuri, 26 iulie, pe site-ul dedicat și la sediul IȘJ Neamț.

Anul acesta sunt 104 posturi titularizabile – lista poate fi consultată aici http://titularizare.edu.ro/2023/generated/files/j/index.html#NT – din care 36 pentru consilieri psihopedagogi și 18 candidați. Pentru a fi angajați pe perioadă nedeterminată, profesorii care au dat concurs au nevoie de minim nota 7, iar cu note de minim 5 sunt angajați pe perioadă determinată. La concursul din acest an a fost eliminată proba inspecției la clasă pe fondul grevei generale din Educație declanșată în 22 mai și suspendată în 12 iunie. Rămân valabile proba scrisă, proba orală și proba practică.

Lista posturilor vacante la angajarea pe perioadă determinată poate fi studiată aici .

Lista cu 450 fracțiuni de normă disponibile, care pornesc și de la 2 ore, poate fi consultată aici .

C.I.

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Victoria Horia a debutat cu înfrângere în etapa regională
Articolul următorȘtire actualizată. Avertizări meteo instabilitate atmosferică în regiunea Nord Est