NEAMȚ: Spitalul Roman are director nou, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMedicul radiolog Mihaela Banu conduce, începând de astăzi, 21 ianuarie, Spitalul Municipal Roman. Ea a fost numită în funcția de manager general al spitalului, pe o perioadă de 6 luni, de către primarul municipiului Roman, Laurențiu Dan Leoreanu.

Doctorul Mihaela Banu, specialist în radiologie şi imagistică medicală, cu competenţe în ecografie şi examen computer tomograf, lucrează la Spitalul Roman de doi ani. După perioada de interimat de şase luni, dr. Mihaela Banu va putea susţine un examen, apoi, dacă îl va promova, va putea rămâne în funcţie pentru următorii trei ani.

“Doamna doctor Banu este o persoană care a făcut o specializare foarte bună, a lucrat într-o clinică privată, ştie cum se desfăşoară un act medical în sistem privat şi în sistem de stat. Văzând anumite standarde din sistemul privat, cred că ar putea să vină cu o anumită viziune şi obiective în ceea ce priveşte dezvoltarea spitalului, lucru pe care ni-l dorim, având ca obiectiv principal acreditarea spitalului. Am avut întotdeauna încredere în femei, pentru că sunt mult mai implicate, de foarte multe ori, mult mai credincioase şi mai fidele într-o echipă”, a afirmat primarul Leoreanu.

Alegerea unui nou director al Spitalului Roman a fost necesară după ce medicul Cătălina Pălăncianu şi-a anunţat demisia, la finalul anului trecut.

Articolul precedentNEAMȚ: Aleșii de sub Cetate vor la ora 16:00
Articolul următorNEAMȚ: L-au convins: Eugen Mihoc şi-a închis firma de alcool
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.