NEAMŢ: Scoşi de pompieri din maşinile zdrobite!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă accidentul îngrozitor de joi dimineaţă, 12 februarie, de pe strada Fermelor din Piatra Neamţ, ziua de vineri, 13 februarie, a început cu un alt accident grav, petrecut pe DN 2, la ieşirea din Roman.

„La ora 08:16, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ a fost anunţat că s-a produs un accident rutier la ieşirea din municipiul Roman, între o autoutilitară şi un autoturism, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată”, a declarat slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. „La momentul impactului, în fiecare dintre cele două maşini erau câte două persoane. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea militarilor, şoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, avea picioarele prinse între bordul maşinii şi podea, acuzând dureri la nivelul pieptului. Pasagerul din autotutilitară prezenta leziuni la nivelul feţei, a fost asistat şi transportat de echipajul de paramedici la spital”.

Şoferul rănit a fost scos din maşină, după ce pompierii au tăiat o portieră şi au scos bordul maşinii. Exact aceleaşi manevre au fost reluate 4 ore mai târziu,când un autoturism a intrat într-un pom de pe marginea drumului din Bahna Mare, comuna Bârgăuani. Şoferul – un tânăr de 21 de ani, a rămas prins sub bord şi acuza dureri de şold. De teamă că ar fi putut suferi o fractură de bazin, medicii au preferat să aştepte până ce pompierii au îndepărtat părţile din autoturism care-l blocau, astfel încât să-l scoată făcând puţine manevre, ca să nu-i agraveze starea. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNEAMŢ: Elevi turci în vizită la ISU
Articolul următorVă mai amintiţi de Grigore Vieru? Azi ar fi împlinit 80 de ani!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.