incendiuUn bărbat, în vârstă de 53 de ani, din satul Pustieta, comuna Oniceni, a suferit arsuri de gradul I-II pe față și mâini, după un incendiu izbucnit joi, 29 decembrie, pe la ora 14.

Rănile, care înseamnă aproximativ 15% din suprafața mâinilor, n-au putut fi tratate de medicii de la Spitalul Municipal Roman, fapt pentru care bărbatul a fost transferat la Iași.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, omul se pare că a avut noroc că a scăpat cu viață, fiindcă incendiul a fost unul puternic și se putea încheia tragic. Așa, s-a soldat doar cu pagubele materiale însemnate.

La locul incidentului, s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, care au fost ajutați de 3 voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. În urma incendiului, au ars acoperișul bucătăriei de vară, circa 40 de metri pătrați, mobilierul din 2 camere, electrocasnice și documentele de proprietate. Cauza probabilă este explozie cauzată de scăpări de gaze combustibile”, a declarat sublocotenentul Maricel Bucur, purtător de cuvânt al ISU Neamț. (M.T.)

Articolul precedentEVENIMENT Iohannis a dat OK-ul pentru Grindeanu!
Articolul următor”Întâlnire” nefericită, în trafic, la 18 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.