elevi excursiePeste 40 de excursii vor fi efectuate de elevii și cadrele didactice din școlile nemțene, în săptămâna 6-10 aprilie 2015, dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare în cadrul programului național „Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au precizat că, în această săptămână, cursurile nu se vor derula conform orarului obișnuit al unității de învățământ, ci după un orar special. Scopul programului este acela de a implica toți elevii și cadrele didactice.

Profesorii răspund intereselor și preocupărilor elevilor, le pun în valoare talentele și capacitățile în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curricumul național. Este stimulată participarea la acțiuni cât mai diverse, în contexte nonformale”, a spus Romeo Roman, inspector de specialitate din cadrul IȘJ Neamț.

După săptămâna „Școala Altfel”, elevii vor intra în vacanţa de primăvară, stabilită pentru perioada 11-19 aprilie. Cursurile se vor relua în 20 aprilie, anul şcolar urmând să se încheie pe 19 iunie. (M. TEODOROF)

Articolul precedentNEAMŢ: Viitorul României, dezbătut la Târgu Neamţ
Articolul următorLOTO: Premii „grase” puse-n joc!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.