pietricica turism

tg angheluta si nevasta site
Opinia publică afla în cursul anului trecut că zestrea imobiliară a familiei prefectului Ioan Vlad Angheluță cuprinde pe lângă trei case (una donație, una moștenire, alta construită) și un apartament de două camere în Târgu Neamț, obținut de la ANL, în 2004, de soția acestuia, Anda Elena, care nu era menționat în declarația de avere. Semne suplimentare de întrebare erau ridicate de cine folosea locuința în realitate, vecinii semnalând că la adresa cu pricina locuiau alte persoane, în condițiile în care subînchirierea locuințelor ANL este interzisă. Cel împuternicit de lege să constate abaterile este însuși prefectul.

În timp ce lumea se plictisise să așteptete renunțarea discretă la contract, pentru a stinge scandalul, Anda Elena Angheluță avea să solicite consiliului local, în luna decembrie, aprobarea unui schimb de locuință, ea cedând apartamentul pentru o garsonieră. Motivul invocat – cheltuielile mari de întreținere. În această lună, soția prefectului revine pe agenda ședințelor de consiliu local și cere rezilierea proaspătului contract de închiriere a garsonierei, ștergându-se astfel urmele unui scandal ce putea fi lichidat din fașă. Singura beneficiară reală rămâne familia Elenei Carmen Mihăilă, compusă din 3 persoane, care a trecut de la garsonieră la apartament de două camere. Plus cel/cea/cei care vor primi repartiție în garsoniera ce va rămâne liberă în curând.

Dincolo de toată povestea, nu putem să nu remarcăm și gestul familiei Angheluță de a renunța la ceva primit de la stat, semn că actualul prefect vrea să rămână în administrație, dacă nu cumva vrea să intre oficial în politică.

(V.B)

1 COMENTARIU

  1. După titlu m-am gândit ca, IN SFARSIT, este un articol despre implicarea prefectului în conducerea ambulantei ! Decepție !

Comments are closed.