pietricica turism

Renzo Rosi si MassoneDupă ce a dat asigurări că staff-ul italian administrativ al clubului pietrean este deschis către presă și vrea o colaborare bună cu presa locală și centrală, Renzo Rossi a interzis accesul reprezentanților mass-media la antrenamentele echipei. Portarul de la intrarea în parcarea oficială a stadionului MUNICIPAL (care nu se numeşte deloc întâmplător astfel!) PIATRA NEAMŢ a primit ordin de la Renzo Rossi, viitor administrator delegat al clubului pietrean, să nu mai permită accesul presei în incinta arenei. Nici angajații clubului nu mai au voie să fotografieze nimic din incinta stadionului. Decizia este, oarecum, surprinzătoare, pentru că, oficial vorbind, în acte, Viorel Măstăcăneanu este conducătorul clubului pietrean, iar stadionul este proprietatea municipalității pietrene, fiind doar concesionat către FC Ceahlăul Piatra Neamț, până în anul 2023. (Mihai STOIAN)

FOTO: Rossi şi Massone, deocamdată posibilii conducători de la FC Ceahlăul

2 COMENTARII

  1. Oameni buni , chiar mai credem in Mos Craciun ? Italienii astia au un tupeu nebun , Nici nu au semnat un act oficial si iau decizii despre cine ramane , cine pleaca , urmeaza sa ne ordone sa venim la meciuri .

  2. Nu vă faceți griji, Moș Crăciun, în cazul Ceahlăului chiar există… A slăbit vreo doișpe kile și zace încătușat într-un penitenciar din capitală. A băgat mâna adânc de tot în sacul cu cadouri Microsoft. De vreo 5 mil. de euro… cadou îi spunem noi, șpagă îndrăznesc s-o numească cei de la DNA. E treaba lor. Cât despre noua conducere, lăsați-i domnilor să-și facă treaba… la fel mă simțeam și eu ori de câte ori mă lăsa bunicu’ să țin hățurile căruței, baștan. Din păcate căruța n-a fost niciodată a mea, mi-am luat mașină…

Comments are closed.