0:00

UPDATE NEAMŢ: Protest al angajaţilor de la FC Ceahlăul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUPDATE: Greva declanşată de lucrătorii din compartimentul administrativ de la FC Ceahlăul s-a încheiat cu promisiunile managerului general Ricardo Ronca de a prezenta problemele salariaţilor lui Angelo Massone, deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni. Lucrătorii din comparimentul administrativ au fost reprezentaţi la discuţiile cu conducerea clubului de Lucian Amarghioalei şi Corina Ilie, aceştia prezentând conducerii italiene problemele cu care se confruntă salariaţii clubului: salarii neplătite de trei luni şi promisiunile că problemele vor fi rezolvate odată cu sosirea lui Angelo Massone la Piatra Neamţ. Ronca le-a explicat acestora că FC Ceahlăul este în continuare în criză financiară, din cauza datoriilor acumulate până la sosirea lui Angelo Massone în acţionariatul clubului, dar va prezenta toate problemele acţionarului majoritar, care are cea mai mare putere de decizie în club. După aproximativ o oră de la declanşarea protestului, acesta s-a încheiat la fel de paşnic cum a început. (Mihai STOIAN)

ŞTIRE INIŢIALĂ: O parte dintre angajaţii de la FC Ceahlăul a iniţiat, astăzi, la ora 13:00, o acţiune de protest împotriva conducerii clubului. Aceştia sunt nemulţumiţi de neplata salariilor de cel puţin trei luni şi de faptul că la club nu s-au făcut investiţii. Imediat după ora 13:00, o parte dintre protestatari au intrat la discuţii cu conducerea clubului.

O acţiune de protest similară a avut loc şi la sfârşitul lunii ianuarie 2015. La acea dată, se aflase că LPF a virat în contul cluburilor din Liga I tranşa a doua din drepturile de televizare şi, fiind neplătiţi de mai multe luni, salariaţii şi-au făcut unele speranţe. De altfel, venit de urgenţă din cantonamentul din Italia, Renzo Rossi, administrator delegat la acea vreme, le-a promis angajaţilor plata unui salariu. Între timp, şi Renzo Rossi a fost schimbat din funcţie. Vom reveni cu amănunte. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSUCEAVA: Continuă protestele de la mina Crucea
Articolul următorALERTĂ! VINE IARNA!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.