Doru Popadiuc - la minge
Doru POPADIUC – la minge

Jucătorii Ceahlăului, POPADIUC şi TĂBĂCARIU, au avut evoluţii merituoase la naţionala U21, în victoria, 1-0, cu Cipru, de marţi după-amiază. Popadiuc a fost integralist, iar Tăbăcariu a fost înlocuit în minutul 73.

Reprezentativa de tineret a României a învins, marţi, 31 martie, la Târgu Mureş, cu scorul de 1-0, selecţionata similară a Ciprului, într-un meci amical. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ţîru, în minutul 62, când a reluat cu capul din 6 metri centrarea lui Filip.

Selecţionerul Cristian Dulca a trimis în teren următorii jucători: Brănescu – Hodorogea (Manea ’46), Ţîru, Boldor, Filip (Aniţoiu ’90+2) – Tăbăcariu (Nedelcu ’73), Ion – Cerlincă (Rotariu ’63), Bumba (Tudorie ’72), Popadiuc – Puşcaş. Reprezentativa under 21 a României a învins, săptămâna trecută, cu scorul de 3-0, selecţionata similară a Islandei, într-un meci de pregătire disputat la Târgu Mureş, primul pentru Cristian Dulca la conducerea naţionalei de tineret. În iunie, România U21 va debuta în preliminariile EURO 2017, pe teren propriu, în faţa Armeniei. (ZCH NEWS)