bucovina pojoritaÎn derby-ul seriei I, al Ligii a III-a la fotbal sâmbătă, 21 martie, Petrotub Roman a pierdut dramatic meciul din deplasare, cu Bucovina Pojorâta, scor 2-3 (1-0). Romaşcanii s-au aflat tot timpul la conducerea jocului de la Pojorâta şi au condus la pauză cu 1-0, prin punctul înscris de Damian, în minutul 32. Pădurariu a egalat pentru gazde, în minutul 55, dar bucuria bucovinenilor nu a durat decât 2 minute, până la dubla lui Damian, care a punctat pentru 2-1 în favoarea Petrotubului. Liderul seriei I, a întors soarta jocului în ultimul sfert de oră, prin golurile lui Buhăceanu, din minutul 75 şi Colţa, în minutul 79, pentru o victorie ce o menţine în fruntea clasamentului seriei I.

Într-o altă partidă, jucată vineri, Cetatea Târgu Neamţ a învins în deplasare, cu 2-1, pe FC Zagon, victoria conturându-se în repriza a II-a, prin punctele marcate de Mariş, în minutul 52 şi Varea, în minutul 70. Gazdele au redus din handicap prin Ştirbu, în minutul 82.

Ceahlăul II a acumulat primul punct, de când banca tehnică a fost preluată de Costel Enache, după ce pietrenii au remizat, scor: 1-1, pe teren propriu, cu CSM Paşcani. Oaspeţii au deschis scorul prin Călugăru, în minutul 20, iar satelitul Ceahlăului a egalat în minutul 70 prin Ţepeş. Ceahlăul II are, însă, acumulate doar trei puncte şi e ultima din serie, pe locul 12.

Lider este în continuare Bucovina Pojorâta, cu 36 de puncte, urmată de Ştiinţa Miroslava, cu 31 de puncte şi Sepsi OK Sfântu Gheorghe, cu 26 de puncte. Cetatea Târgu Neamţ ocupă locul 4, cu 26 de puncte, iar Petrotub Roman este pe locul 5, cu 20 de puncte. (Mihai STOIAN)